Rozestavení 3-5-2

09.04.2015 21:30

V dnešním článku si trochu přiblížíme naše nové rozestavení 3-5-2, které jsme pod novým managerem začali praktikovat.


Fotbalove rozestavení 352, První rozestavení van Gaala v Manchesteru United, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United

Systém se třemi obránci je populární především v Itálii, ale dříve to takto nebylo. Alberto Zaccheroni s tímto systémem v sezoně 98/99 vyhrál titul, jenže jeho defenzivní rozestavení se třemi obránci se nelíbilo vedení AC Milan, takže byl po dohodě propuštěn. Postupně začalo toto rozestavení v Itálii využívat více trenérů. Například bývalý trenér Neapole Walter Mazzarri, který momentálně trénuje Inter Milan. V Anglii se s tímto systémem pokusil prorazit Roberto Marinez s Wiganem, ale neměl dostatečně kvalitní hráče a jeho mužstvo často nestíhalo směrem dozadu. Především hráči na pozici křídelních obránců nestíhali plnit jak ofenzivní, tak defenzivní práci najednou a často se stávalo, že se po nepovedené útočné akci zapomněli vepředu, a proto dostávali spoustu laciných gólů. 

Toto rozestavení bylo populární také na Mistrovství světa v Brazílii. Nastupovaly s ním reprezentace Mexika, Kostariky, Chile nebo Nizozemska, ale na ty se podrobněji zaměřím později. Ten, kvůli komu se toto rozestavení stalo více využívaným je Antonio Conte. Muž, který s Juventusem vyhrál 3 ligové tituly v řadě právě s tímto rozestavením, ale v Evropě se mu takto prorazit nepodařilo. V tomto článku se postupně dočtete jestli je naše rozestavení 3-5-2 nebo 5-3-2, ukážeme si různé varianty využití tohoto systému, podrobněji se zaměříme konkrétně na náš systém, a také probereme možné varianty, které by mohly nastat při eventuálním nepříznivém výsledku.

Jaké to vlastně hrajeme rozestavení? 3-5-2 nebo 5-3-2?

První otázky, které při tomto rozestavení napadnou fotbalového fanouška budou – Je tento systém vlastně se třemi nebo pěti obránci?  Nebude to až moc defenzivní? První otázku odpovím v následujícím odstavci a k té další se vrátím později.

Náš systém se obecně nazývá 3-5-2, pokud útočíme a křídelní obránci musí v tu chvíli plnit roli křídla. Naopak při bránění se formace mění na 5-3-2. Křídelní obránci se zatáhnou na pozici krajních beků a naše obrana je v tu chvíli pětičlenná. Takto se tento systém nazývá obecně, ale pokud půjdeme ještě více do detailů, tak přesněji je naše formace 3-4-1-2 při útočení a 5-2-1-2 při bránění. Hlavní rozdíl je v tom, že zatímco při útočení je úkolem hráčů hru co nejvíce roztáhnout do stran a hřiště tím udělat co největší, tak při bránění je naopak úkolem hráčů hřiště co nejvíce zmenšit a zhustit nebezpečné prostory, aby měl soupeř co nejméně prostoru k potencionální kolmé přihrávce nebo střele ze střední vzdálenosti.

Nejdříve se podíváme na střední obránce. Výhodou rozestavení se třemi obránci je možnost zařadit na pozici stopera krajního obránce nebo středního záložníka. V systému se 3 středními obránci je totiž velmi důležitá rozehrávka a není možné, aby hráči nakopávali dlouhé míče. Tím by se zničil celý potenciál, který toto rozestavení nabízí, takže jsou uprostřed obrany využíváni i jiní hráči, než pouze klasičtí střední obránci. Například na Mistrovství světa hrál v Chille středního obránce Medel, v Nizozemsku se na této pozici objevil krajní obránce Blind, v Athletiku Bilbao hrál na pozici stopera Javi Martinez a takových případů je několik. Sám Van Gaal rád nasazuje defenzivně laděné záložníky na pozici stopera. V Bayernu takto využíval hráče jako Anatoliy Tymoshchuk nebo van Bommel.

U nás na této pozici zatím zkusil Darrena Fletchera a pravděpodobně na takto vyzkouší také momentálně zraněného Michaela Carricka. Z krajního obránce Tylera Blacketta udělal během přípravy stopera dokonce natrvalo. Právě tento mladý odchovanec ukazuje, že technika, kterou potřeboval na levém beku, se mu náramně hodí při rozehrávce. Navíc díky jeho fyzickým dispozicím může bez jakýchkoliv problémů vyhrávat i osobní souboje, což je samozřejmě také velmi důležité, ale to je běžné i u klasických obran, ve kterých jsou většinou stopeři dva.

Fotbalové rozestavení 352, První rozestavení van Gaala v Manchesteru United, Útočení a bránění, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United

Výhodou tří obránců je především větší šance zneutralizovat dvoučlenný útok. Jeden z hráčů je totiž vždy volný, takže může zbylé dva zajišťovat. Ještě účinnější je tento systém proti týmům, které praktikují systém s jediným útočníkem, protože osamocený útočník se najednou ocitá mezi třemi stopery, kteří mají mnohem větší šanci ho zastavit. Například Gonzalo Higuain před sezonou přestoupil z Realu Madrid do Neapole a sám řekl, že Seria A je pro útočníky náročnější: „Pro mě jako útočníka je to v Itálii mnohem náročnější, protože většina týmů hraje s 5 obránci, takže mají v obraně o jednoho hráče více, než jsem byl zvyklý a nemám tolik prostoru.“ Je pravda, že například v systému 4-2-3-1 ho podporují další 3 ofenzivní záložníci, ale ty nikdy nehrají tak vysoko, jako opravdový útočník, takže ty souboje, které bolí, musí absolovovat právě osamocený útočník. Ve většině týmů, které využívají tento systém je charakteristické, že stopeři hrají blízko sebe a naopak křídelní obránci se hru snaží roztáhnout více o šířky a tím celé hřiště zvětšit. Pomáhají tím k většímu držení míče a rychlejšímu unavení soupeře, který musí napadat nebo se minimálně přesouvat po celé šíři hřiště, což vyčerpává jak fyzicky, tak i psychicky.

Tento systém má samozřejmě i své nevýhody nebo přesněji obsahuje velmi náročné úkoly na stranách hřiště, které dokáže splnit pouze minimum hráčů. To platí především pro křídelní obránce tzv. wingbacky. Tyto hráči musí obhospodařit celou lajnu, což neznamená pouze kvalitně podporovat útok, ale také se po ztrátě okamžitě vracet a přepnout na myšlení obránce. Při útočení se musí chovat jako křídla a při bránění jako klasičtí obránci, což není vůbec jednoduché. Jednak je to velmi náročné na pochopení a musí odhadnout ten správný moment, ve kterém mohou zaútočit, ale především je to náročné na fyzickou kondici. Tyto hráči jsou neustále v pohybu, takže právě oni, by měli mít nejlepší kondičku z celého týmu. Náročnost tohoto postu nám ukázala hned samotná příprava. Luke Shaw byl zvyklý na čtyřčlennou obranu a bylo o něm známo, že má velmi dobrou fyzičku a pravidelně podporuje útočnou fázi. 

Jenže to, co stačí, v klasické čtyřčlenné obraně nestačí, pokud hrajete wingbacka. Důvod je jednoduchý. Ve čtyřčlenné obraně máte před sebou ještě jednoho křídelního hráče, ale v systému se třemi stopery jste na kraji hřiště sám, takže cela lajna je vlastně vaše, což je nesmírně náročné na fyzickou kondici. Na druhou stranu vám to pomůže ukázat všechny vaše schopnosti. Možná i ty, o kterých nevíte, a udělá to z vás lepšího hráče. Každopádně na začátku toho všeho je nejdůležtější nabrat fyzičku, a poté to využít během sezony. Například výše zmíněný Shaw má všechny předpoklady stát se skvělým hráčem na tomto postu, což konec konců ukázaly i poslední zápasy na turné, ve kterých bylo postupně vidět zlepšení. Byl schopen mnohem častěji podporovat útočnou fázi, a to je v tomto systému velmi důležité.  Na obrázku vidíte rozdíl mezi tříčlennou a čtyřčlennou obranou.Fotbalové rozestavení 352, První rozestavení van Gaala v Manchesteru United, velký rozdíl pro krajní obránce, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United

Rozestavení 5-3-2 se dá hrát několika způsoby. Je pouze na trenérovi, jaký styl fotbalu chce předvádět. Na Mistrovství světa jsme mohli vidět několik různých variant tohoto rozestavení. Chile  se rozhodlo pro ofenzivní styl, při kterém využívali rychlosti svých útočníků. Tříčlenná obrana hrála hodně vysoko a tým praktikoval vysoký presing. Na rozdíl od nás měli v útoku jiné typy hráčů, takže se nesnažili hrát tolik na držení míče a spíše hledali kolmými přihrávkami rychlé útočníky. 
 
Naopak Kostarika zvolila hluboký blok, a poté vyrážela do smrtících protiútoků. Ve skupinové fázi se jim dařilo skvěle  a postoupili ze skupiny smrti, což nečekal absolutně nikdo. Navíc předváděli celkem pohledný fotbal. Jejich kombinace byly svižné, přesné a hráči byli dostatečně agresivní. Tento styl hry jim vydržel ve skupinách, ale ve vyřazovacích bojích se projevila fyzická náročnost tohoto systému. Většina z hráčů fyzicky odešla, takže už jejich fotbal nebyl tak pohledný. Vycházeli stále ze stejného hlubokého bloku, ale už neměli síly útočit v tolika lidech, takže jejich hra nebyla tolik efektivní. Na následujícím obrázku můžete vidět rozdíl podpory pravých křídelních obránců Chile (Isla vpravo) a Kostariky (Gamboa vlevo). Tento obrázek názorně zobrazuje, kde byl problém Kostariky ve vyřazovací části. Islova fotka je ze zápasu z Brazílií a Gamboaova fotka je ze zápasu s  Nizozemskem.

Mistrovství světa 2014, Mapa pohybu Isly a Gamboy, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United
 
Různé využití systému 3-5-2
 
Teď přijde na řadu porovnání různých herních stylů. Nejdříve se podíváme na Nizozemsko, které vedl úspěšný Van Gaal, a poté se podíváme pod pokličku Juventusu pod vedením dnes už jejich bývalého kouče Antonia Conteho. Oba týmy využívaly systém 3-5-2, ale jejich hra byla diametrálně rozdílná.
 
Nejdříve se podíváme na reprezentaci Nizozemska. Plán van Gaala byl jasný. Chtěl pokračovat v klasické formaci 4-3-3. To je formace, kterou zná dokonale on i celé Holandsko, jenže se zranil klíčový střední záložník AS Řím Kevin Strootman, který v tomto systému zastával velmi důležitou pozici tzv. box to box záložníka a Van Gaal se tedy rozhodl pro změnu formace na 3-5-2. Za zmínku také stojí, že toto rozestavení dokázal do hráčů dostat během pouhých tří měsíců.
 
Nizozemsko hrálo to, na co mělo. Van Gaal realisticky vyhodnotil, že jeho záloha není dostatečně kvalitní, aby dokázala přehrát ty nejsilnější výběry, takže se rozhodl, že jeho tým bude hrozit především z protiútoků. Z toho také vycházelo postavení křídelních obránců, kteří měli za úkol spíše bránit, než podporovat útok. Propracovaná defenzíva, pracovitý střed pole a hvězdné individuality v útoku. Tento plán jim dokonale vyšel v zápase se Španělskem. Vysoké vítězství 5-1 jim dodalo potřebné sebevědomí a ostatní týmy s nimi musely začít počítat. Snažili se míč rozehrávat po zemi, k čemuž pomáhal především Cillesen, který má výbornou hru nohama, ale díky nedostatečné kvalitě v záložní řadě jednoduše museli používat i dlouhé míče. Po jednom takovém od Blinda vstřelil van Persie jeden z nejhezčích gólů na turnaji. V tomto systému byl nejdůležitější post Robbena, který v protiútocích mohl dokonale využít své rychlé nohy. Bez něj by tento systém na protiútoky neměl šanci na úspěch. Zároveň Nizozemsko hrálo hodně agresivně a často se nebáli zajít až za hranu a faulovat. Na turnaji předvedli nejvíce faulů. Konkrétně 126, ale hráči Oranijes faulovali šikovně. Byly to malé fauly, za které nehrozil karetní trest. Zároveň zaznamenali také 30 úspěšných tacklů, přitom průměrně každý tým zaznamenal pouze 18 tacklů. Nizozemsko tedy hrálo v obraně hodně agresivně, ale jinak spíše nechávali hrát soupeře a soustředili se na smrtící protiútoky. Teď se pojďme podívat na jiné využití formace 3-5-2.
 
Antonio Conte při svém působení v Juventusu také využíval rozestavení 3-5-2. Na rozdíl od Nizozemska nehrál Juventus na protiútoky, ale právě naopak se soustředili na vysoké držení míče. Hlavní úlohu v tomto systému hrál Andrea Pirlo, který nastupoval na pozici defenzivního záložníka. Nebyl tam ovšem kvůli odebírání míčů, ale kvůli tomu, aby mohl tvořit hru z hloubi pole a pomáhal týmu udržet míč i v těch nejnáročnějších okamžicích. Časem několik týmů přišlo na to, že by nebylo od věci nasadit na Pirla osobní obranu, ale i tento problém měl Conte vyřešený už předem. Do role dirigenta hry se rázem dostal střední obránce Bonucci, který má na stopera velmi nadstandardní rozehrávku, takže pro něj nebyl problém míč vyvést a najít ofenzivnější spoluhráče. Bonucci také plnil roli libera. Hrál tedy toho posledního obránce, který zajištoval své dva stoperské kolegy, kteří se starali o souboje s útočníky. V momentě kdy selhali, přišel čas Bonucciho, který je zajistil a hru se snažil konstruktivně rozehrát. Střední záloha v podobě Pogby a Vidala dodala týmu kvalitní střelu z dálky i dostatečný gólový potenciál. Útočná dvojka Tevez, Llorente se ideálně doplňovala a navíc pracovitý Tevez často vypomáhal také záložní řadě. Největší slabinou jsou jejich křídelní obránci. V Serii A to sice stačilo, ale v Lize Mistrů jim chyběl moment překvapení a hráči na křídle nebyli schopní udělat rozdíl soubojem 1 na 1. Celkově se do ofenzivní části příliš nedostávali. Ani Asamoah ani Lichtsteiner si v letošní sezoně Ligy Mistrů nepřipsali gól, ale ani žádnou asistenci. Míč drželi stejně jako v ligové soutěží, ale narazili na mnohem kvalitnější soupeře, kteří na jejich hru byli připraveni. Pokud bych měl vybrat jaký systém je blíže tomu našemu, tak je to jednoznačně herní styl Juventusu, ale i tak tu máme několik rozdílů, na které se zaměřím za chvíli. V této části jsem vám chtěl ukázat dva naprosto rozdílné, ale přesto velmi úspěšné herní styly formace 5-3-2. Ještě přidám obrázek s obvyklými sestavami obou zmíněných týmů.
 
Fotbalové rozestavení 352, První rozestavení van Gaala v Manchesteru United, Porovnání Juventusu a Nizozemska, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United
 

Náš systém 5-3-2

Přestože nás trénuje stejný trenér, který trénoval Nizozemsko, tak naše hra toho má s hrou Nizozemska společného jenom minimum. Samozřejmě trénuje nás stejný kouč, také hrajeme rozestavení 3-5-2, ale naše hra je zcela rozdílná. Důvodem je především rozdílná hráčská kvalita a také jiné typy útočníků nebo spíše tedy útočníka, protože van Persie hraje za oba týmy. Rozdíl je především v tom, že zatímco Nizozemsko spíše nechávalo hrát soupeře a vyráželo do rychlých protiútoků, tak my se snažíme více držet míč a unavit tak soupeře.
 
Začneme brankářem. Pro De Geu se toho příliš nezmění. Vlastně jediná změna nastane při rozehrávce. V minulé sezoně byl někdy kritizován za to, že se nesnaží rozehrávat po zemi a míč raději nakopne na útočníky, kteří vzhledem ke své výšce nemají příliš velký úspěch na udržení míče. Jenže už v přípravě jsme si nemohli nevšimnout, že se snaží rozehrávat po zemi i míče, které jsou na první pohled hodně riskantní. Občas jsou jeho přihrávky příliš pomalé, ale je vidět, že to postupně zlepšuje a díky tomuto aspektu hry můžeme mnohem více držet míč. Neztrácíme zbytečně síly naháněním soupeře po ztraceném výkopu. Taková hra samozřejmě vyžaduje maximální koncentraci středních obránců a jejich technickou vyspělost, protože se můžou dostat do nelehké situace a je potřeba, aby situaci vyřešili konstruktivně a nevraceli míč znovu brankáři. To se nejlépe dařilo Blackettovi, který si v těchto situacích počínal jako zkušený mazák, ale opravdová zkouška pro něj přijde až v ligových zápasech. Pokud vezmu pravděpodobnou trojici, která bude v základní sestavě. Uprostřed Smalling, který bude mít po stranách Evanse a Jonese.
 
Všichni dobře víme, že Smalling nemá nejlepší rozehrávku, ale v přípravě se zlepšil a navíc v našem systému není tolik důležité, aby obránce, který je nejvíce ve středu měl perfektní rozehrávku, protože o přechod do útoku se starají především jeho kolegové po stranách, což je rozdíl oproti Juventusu, kde míč často vyvážel Bonucci, který hraje na stejné pozici jako Smalling. Jenže u nás se o to starají stopeři, kteří jsou více na stranách. Při rozehrávce se roztáhnou daleko od sebe a křídelní obránce vyženou více dopředu. Při bránění jsou naopak všichni tři blízko sebe a snaží se co nejvíce zhustit prostor před vápnem a tím znemožnit útočníkům jakoukoli větší manipulaci s míčem. Na obrázku vidíte postavení hráčů při rozehrávce.
 

Fotbalové rozestavení 352, První rozestavení van Gaala v Manchesteru United, Postavení hráčů při rozehrávce, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United

Křídelní obránci mají vůbec nejvíce náročnou roli. Jak už jsem ukazoval u Shawa, tak křídelní obránce musí celou lajnu obhospodařit sám. Na rozdíl od klasických systému jako jsou 4-3-3, 4-2-3-1 nebo 4-4-2 před sebou nemají žádné křídlo, které by měl podporovat. Celá lajna je pouze jeho. Je pravda, že za sebou má o jednoho stopera více, ale ten má jiné starosti a zaskočit za krajního beka by měl jen v opravdu krajním případě, protože tím, že opustí svou pozici a zaskočí za krajního obránce ubyde o jednoho hráče uprostřed hřiště a tím přijdeme o výhodu, kterou tento systém se třemi stopery nabízí. Takže ano, má za sebou o obránce více, ale pro něj to nic nemění. Jak při útočení, tak při bránění je lajna pouze jeho, což je fyzicky neskutečně náročné. Musí toho hodně naběhat, ale to není všechno, protože i ostatní hráči se musí samozřejmě vracet.

Největší rozdíl je v tom, že při útočení se stává křídlem a při bránění klasickým krajní obránce, a aby to mohl splnit, tak se po neúspěšné útočné akci musí vrátit ve sprintu! To je opravdu podstatné. Proto je možné, že v konečné důsledku nebude počet naběhaných kilometrů tolik patrný, protože se neuvádí kolik toho hráč naběhá ve sprintu. Minimálně zatím ne. Stejně jako stopeři musí hru při rozehrávce a celkově při útočení hodně roztahovat. Při rozehrávce jsou defakto přilepeni u lajnové čáry a jinak tomu není ani při útočení. Pokud je hra na druhé straně hřiště, tak se nestahují jako klasická křídla více do středu pole, protože mají za úkol hru roztahovat neustále, což nám dává další možnosti. Pokud je hra přehuštěná na levé straně hřiště, tak například Rooney nemusí přemýšlet, jestli někdo je na druhé straně, ale okamžitě může poslat dlouhý míč „ala Scholes“ a přenést tak těžiště hry a než se soupeř stihne přesunout, tak má hráč na druhé straně spoustu prostoru ať už pro kombinaci nebo rychlý centr. Na obrázku vidíte názorný příklad, kdy hráči kombinují na levé straně hřiště, ale druhý křídelní bek je neustále připravený na eventuální přenesení hry.

Fotbalové rozestavení 352, První rozestavení van Gaala v Manchesteru United, Přenesení těžiště hry, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United

Pro střední záložníky se toho příliš nemění. Stále mají jak obranné, tak útočné úkoly. Jejich nejdůležitějším úkolem je dávat míč rychle od nohy. Nějaké čekání nad míčem, které předváděl Carrick můžeme zapomenout. Míč musí chodit rychle od nohy a hráči jsou v neustálém pohybu. To byl jeden ze dvou hlavních důvodů, proč jsme se rozhodli pro Herreru a ne pro veřejnosti známější jména jakými jsou Fabregas nebo Kroos. Ander totiž dává míč rychle od nohy, rád chodí do narážečky a je neustále v pohybu, a když říkám neustále, tak opravdu myslím neustále. Jeho téměř neuvidíte postávat a nenabízet se. Druhý důvod, proč si Van Gaal vybral právě jeho, byla jeho defenzivní práce. V žádném případě to není klasický hráč španělského střihu. Nebojí se jít do souboje a protihráči pořádně naložit. Druhým hráčem ve středu pole bude pravděpodobně Fletcher, který plní roli toho defenzivnějšího hráče, což ovšem neznamená, že stojí na půlce. Výkon proti Realu byl dokonalým důkazem. Také se často dostává dopředu, nicméně zatím stále nemá takový fyzický fond jako třeba Ander, takže nemůže být takto aktivní pravidelně. V našem kádru může z našich středních záložníků Anderovi fyzicky konkurovat  pouze Cleverley, který se v přípravě ukázal v dobrém světle a také je jednou s možností. Abych se dostal zpět k té taktické stránce. Ideální je mít v tomto systému dva podobné box to box záložníky. Tedy hráče, kteří umějí jak směrem dopředu, tak směrem dozadu.
 
Jestli se relativně nic neměnilo pro střední záložníky, tak pro podhrotového hráče se nemění vůbec nic. Hráč na tomto postu má pod Van Gaalem celkem velkou volnost a je jedno jestli tam hraje Mata nebo Kagawa. Jejich úkol je stejný jako v kterémkoli jiném systému. Kombinovat se středními záložníky, ale především vytvářet gólové šance pro útočníky a čas od času nějaký ten gól také vstřelit. Podobné je tomu i u útočníků. Oproti klasickým systémům se musí ovšem více zapojit do hry. Není to jen o tom stoupnout si do vápna a čekat na centr. V tomto systému se musí mnohem více nabízet a zapojovat do kombinace, což hráčům jako Rooney nebo Welbeck jenom prospívá. Tou nejdůležitější věcí je pro ně samozřejmě střílení branek, ale i větší zapojení do kombinace je důležité. Největší změna nastává při bránění. Útočníci se roztáhnou do stran a ofenzivní záložník zůstává mezi nimi. Tím vytvoří jednu lajnu a poté tu jsou 2 možnosti. Pokusí se o napadání, při kterém jim pomáhá ještě Herrera a křídelní obránci nebo vytvoří tříčlenný blok, který má za úkol zabránit přechodové přihrávce. Útočníci tak suplují křídla v klasickém rozestavení, ale na rozdíl od klasických křídel, nemají za úkol vracet se až k našemu vápnu, ale pouze vytvořit první obranou řadu, a poté už hráče přebírá krajní obránce. Naše rozestavení při bránění jsem už přidával nahoře, ale pro lepší přehled ho přidám ještě jednou. Na obrázku můžete vidět, jak se hráči v útoku roztáhli do stran a ofenzivní záložník je mezi nimi.Fotbalové rozestavení 352, První rozestavení van Gaala v Manchesteru United, Postavení hráčů při bránění, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United
 

Naše hra je tedy podobná té, kterou praktikuje Juventus. Největší rozdíl je v tom, že zatímco Juventus má v záložní řadě Pirla před stopery, tak my máme Matu pod útočníky, takže je naše hra více ofenzivní. Nemyslím si tedy, že by nám hrozil problém, který měl Juventus v Lize Mistrů. V Juventusu Pirlo sice akce dokázal skvěle rozehrát a kvalitní přihrávkou najít hráče, jenže  pořád to byl defenzivní záložník, který se do zakončení příliš nedostával, zatímco Mata je hodně gólový hráč a navíc se pohybuje výše, takže má i větší šanci dát gólovou přihrávku. V neposlední řadě je to také kvalita našeho kádru, která je při vší úctě větší, než v Juventusu, takže by tento systém neměl mít problémy ani v Lize Mistrů. Sami uvidíme, jak se naše hra bude postupně vyvíjet a jací hráči budou pravidelně nastupovat v základní sestavě, ale zatím se tento systém jeví jako velmi efektivní. Každopádně hlavní rys, kterým je držení míče budeme mít s Juventusem společný.

Potencionální změna systému

Pravděpodobně největší slabinou tohoto systému by mohl být nedostatek hráčů, kteří jsou schopni udělat rozdíl tím, že obejdou protihráče. Pokud se podíváme na naší předpokládanou sestavu, tak tam nikoho takového nenajdeme. Valenciovi se to povede jednou z 5 pokusů a Shawa nemám tolik následovaného, takže nemůžu naplno posoudit. Naše hra se bude převážně zakládat na týmové spolupráci, takže soupeře překonáme narážečkami, překvapivým přenesením hry nebo střelou ze střední vzdálenosti. Jenže přijdou i zápasy, ve kterých se nám nebude dařit, a budeme muset mít nějaký plán B. Jakákoli změna formace na 4 obránce je velmi nepravděpodobná, protože hráči budou mít zažité návyky z tříčlenné obrany a změna by tedy nebyla zrovna ideální (samozřejmě pokud bude 5 nebo 10 minut do konce utkání, tak se do útoku přesunou téměř všichni). Jsou tam obrovské taktické rozdíly, takže budeme vycházet z toho, že zůstaneme u tří stoperů. Poté se přímo nabízí formace 3-4-3. Tuto formaci využil Van Gaal i s Nizozemskem ve chvíli, když potřeboval výsledek otočit. Do hry přišel Depay, který se posunul na jedno křídlo, van Persie zůstal uprostřed a na druhé křídlo se posunul Robben. Dokázali tak hru více roztáhnout, dostali na hřiště více hráčů s individuálními schopnostmi a soupeře zmátli, protože ten byl připraven na formaci 3-5-2 bez křídel.

Mně osobně se nesmírně líbí, jak Van Gaal mluví o týmu jako celku. Žádné vyzdvihování individuálních schopností největších hvězd. Tím pomalu vytváří dobrou atmosféru, všichni hráči se cítí stejně důležití a každý z hráčů je ochoten bojovat za tým. Navíc to není pouze tlachání pro media. Hráči si musí uvědomit, že systém je více, než hvězdy. Naše hra je opravdu založená na týmové hře a očekává se, že jeden pomůže druhému. Je důležité, aby hráči byli ochotni makat jeden za druhého, jelikož v základní sestavě nemáme žádné hráče, kteří jsou na tom individuálně nadstandartně (v oblasti soubojů 1 na 1), tak je potřeba abychom soupeře překonali rychlými přihrávkami.

Jenže přijdou i zápasy, ve kterých se nám dařit nebude a v tu chvíli bude potřeba změnit náš systém a dostat do hry více hráčů, kteří jsou na tom výborně, co se týče individuálních schopností. V tu chvíli by měl být vystřídán jeden z dvojice Rooney van Persie a také defenzivní záložník. Místo nich přijdou rychlí a techničtí hráči a v tuto chvíli se naskýtá šance pro Welbecka s Januzajem a naše formace plynule přejde na rozestavení 3-4-3. Na první pohled se to zdá jako šílenství. Potřebujeme vstřelit gól a vystřídáme hvězdného útočníka? Ano. Důvod je zcela prostý. Fotbal nikdy nebyl o 11 hvězdách, ale vždy to bylo o týmu, který tvrdě pracoval, v útoku měl velké hráče, ale především měl jasně určený systém, který plnil do poslední chvíle. Soubor velkých jmen nikdy nic nevyhrál. Jméno na zádech nikdy nesmí být víc, než znak na hrudi.Tým musí být vždy na prvním místě a je jedno, jestli se jedná o legendu nebo mladíka z akademie. Tato změna formace nám dodá více rychlosti, nepředvídatelnosti a především na to soupeř nebude připraven a i když bude, tak pro obránce nebude jednoduché přepnout na jiný systém bránění a přepnout budou muset, protože naši hráči budou hrát úplně jiným stylem, než při naší klasické formaci, což vnese do obrany soupeře pořádný zmatek. Naším úkolem je každopádně podpořit nového managera, i když to třeba ze začátku nebude ideální, protože například v Bayernu měl pomalejší start, ale jakmile si na něj hráči zvykli, tak se naplno projevilo kouzlo Van Gaala, který se nepochybně bude chtít předvést i u nás.

Fotbalové rozestavení 352, První rozestavení van Gaala v Manchesteru United, Eventuální změna formace, Fotbalové analýzy, Netradiční fotbalové analýzy, Manchester United

zdroj: footballuser.com

Komentáře

Tremendous discounts, after your website up and tournament at a depraved value!

Bryanrak 09.04.2024
Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
I. [b]We sell fresh databases for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The databases are updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or pay for a lifetime subscription for updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b]![/i]

II. [b]We sell fresh databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are also updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or subscribe for lifetime updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

III. [b]We sell our own premium databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are updated monthly and compiled by us through selection of all databases + including fresh ones specifically for active links, or in the case of contact forms, those links where your advertisement will be sent to the website owner.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

IV. [b]We are selling the remaining activation keys for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The activation keys are still available with us from the closed department that used this software, as we have fully transitioned to XRumer.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount! Write to us in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

V. [b]We can also help you choose and configure servers and virtual machines.[/b]
• We have 7 XRumer licenses running simultaneously 24/7, and we can also assist with setting up XRumer and Xevil.

Giant discounts, arouse your website up and tournament at a ill price!

Bryanrak 08.04.2024
Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
I. [b]We sell fresh databases for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The databases are updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or pay for a lifetime subscription for updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b]![/i]

II. [b]We sell fresh databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are also updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or subscribe for lifetime updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

III. [b]We sell our own premium databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are updated monthly and compiled by us through selection of all databases + including fresh ones specifically for active links, or in the case of contact forms, those links where your advertisement will be sent to the website owner.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

IV. [b]We are selling the remaining activation keys for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The activation keys are still available with us from the closed department that used this software, as we have fully transitioned to XRumer.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount! Write to us in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

V. [b]We can also help you choose and configure servers and virtual machines.[/b]
• We have 7 XRumer licenses running simultaneously 24/7, and we can also assist with setting up XRumer and Xevil.

Huge discounts, arouse your website up and tournament at a low value!

Bryanrak 08.04.2024
Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
I. [b]We sell fresh databases for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The databases are updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or pay for a lifetime subscription for updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b]![/i]

II. [b]We sell fresh databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are also updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or subscribe for lifetime updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

III. [b]We sell our own premium databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are updated monthly and compiled by us through selection of all databases + including fresh ones specifically for active links, or in the case of contact forms, those links where your advertisement will be sent to the website owner.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

IV. [b]We are selling the remaining activation keys for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The activation keys are still available with us from the closed department that used this software, as we have fully transitioned to XRumer.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount! Write to us in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

V. [b]We can also help you choose and configure servers and virtual machines.[/b]
• We have 7 XRumer licenses running simultaneously 24/7, and we can also assist with setting up XRumer and Xevil.

Crazy discounts! 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount

Bryanrak 05.04.2024
Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
[b]2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount[/b], we are selling due to the closure of the department that works on this software. The price is two times lower than the official store. At the output you will receive a name\key to work with.
[b]Hurry up, keys are limited[/b] Write to us in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]!

The fresh database for XRumer and GSA Search Engine Ranker has gone on sale, as well as a premium database collected by us personally, it contains only those links on which you will receive active links, that is, clickable ones + our own database of 4+ million contact links, for selling electronic goods and everything that your imagination allows you!
[b]ATTENTION! 40% discount only until 04/10/2024[/b]!
When applying, please indicate the promotional code [b]DD40%[/b] in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]!

Mek waf

Las Systems 13.03.2024
All above told the truth. Let's discuss this question.

Are you 18? Come in and don't be shy!

loveawake.ru 18.01.2022
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

cialis price cialiswithdapoxetine.com

buy cialis online 10.11.2021
cialis without a doctor prescription https://cialiswithdapoxetine.com/

cialis pills cialiswithdapoxetine.com

cialis alternative 06.11.2021
<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis without a doctor prescription</a> cialis online

cialis generic cialiswithdapoxetine.com

can ubuy cialis on streets 03.11.2021
https://cialiswithdapoxetine.com/ cialis generic

cialis online cialiswithdapoxetine.com

buy cialis online 28.10.2021
cialis coupon https://cialiswithdapoxetine.com/

generic cialis cialiswithdapoxetine.com

cialis generic 24.10.2021
<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">best prices for cialis 20mg</a> cialis price

cialis online cialiswithdapoxetine.com

cialis pills 14.10.2021
<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis price</a> cialis tablets

cialis coupon cialiswithdapoxetine.com

generic cialis 08.10.2021
<a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">generic cialis</a> buy cialis usa

cialis dosage cialiswithdapoxetine.com

cialis without a doctor prescription 03.10.2021
cialis without a doctor prescription <a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis alternative</a>

Умное голосование скачать апк

navalnytrefect 14.09.2021
Сегодня Алексей Навальный пребывает в тюрьме, и его собственное политическое движение заявлено "противозаконна", потому оно не имеет права действовать в России.
Скажем, когда у коммуниста намного больше шансов победить избирательный округ, следует отдать голос за него, если вы лично этого не жаждете.
Как к примеру, в случае, если у либералов намного больше вероятности выиграть избирательный район, нужно проголосовать за него, когда даже вы ненавидите их.
Значение представленной стратегии подрезать крылья власти Единой России, а не гарантировать успех любого другого общественно-политического движения.
Значение представленной стратегии подрезать крылья власти Путина и его партии, а абсолютно не заручиться успех какого либо другого общественно-политического движения.


[url=https://navalny-team.com/]полиция приходит домой к участникам умного голосования[/url]

Умное голосование ижевск 2021 год

navalnytrefect 04.09.2021
Сегодня Алексей Навальный пребывает в тюрьме, и его собственное политическое движение заявлено "противозаконна", потому оно не имеет права действовать в России.
Значение представленной стратегии подрезать крылья власти Путина и его партии, а абсолютно не заручиться успех какого либо другого общественно-политического движения.
А ряд его последователей приехал в другую страну, и они конечно все еще работают над списками умного голосования на грядущих выборах.
По сути своей "Умног голосование" сегодня это политическая стратегия, изобретена российским внесистемным политическим деятелем Алексеем Навальным как средство борьбы с "Единой Россией" умного голосования, проголосовать за главного оппонента кандидата "Единой России" во многих одномандатных округах везде по стране, вне зависимости от общественно-политической принадлежности и взглядов этого соперника.
Как к примеру, в случае, если у либералов намного больше вероятности выиграть избирательный район, нужно проголосовать за него, когда даже вы ненавидите их.


[url=https://navalny-team.com/]база данных умного голосования москва[/url]

Oduvan4ikFurf Up!

Oduvan4ikFurf 29.07.2021
Error 523 [url=https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/115003011431-Troubleshooting-Cloudflare-5XX-errors#523error]origin is unreachable[/url]

Best Studio exotic in Manhattan

EROtrefect 21.07.2021
We have a showroom in Midtown West. Specialists Gabrielle :
[url=https://parlour.manhattan-massage.com]massage parlour[/url]

Best workshop adult in NY

EROtrefect 12.07.2021
We work in NYC. Women Kimberly :
[url=https://japanese.manhattan-massage.com]japanese massage nj[/url]

выгодное инвестирование в недвижимость

quomia 06.05.2021
[url=https://flipping-housess.com/stroitelstvo-nedvizhimosti-v-ssha/]строительство частных домов в сша[/url]
Выкупаем предназначенные для жилья помещения и квартиры, которые за долги выставляются на продажу на аукционах.
Флиппинг-вкладчик капитала время от времени покупает дома, а потом реализовывает их с намерением извлечения выгоды. С тем чтобы жилплощадь числилось активом, его надлежит приобретать с намерением быстро перепродать. Промежуток времени между приобретением и перепродажей зачастую образует от пары месяцев и до одного года.
Выкуп жилья - известный метод долгосрочного инвестирования, так же - если вы абсолютно всё оформите удачно - тогда вы сумеете успешно заработать реальные средства!
Перепродажа жилья - перечисленное -это бизнес затем чтобы получить успеха необходимы: смекалка, знания и составление плана .
Как заработать денежные средства, вкладывая в жилплощадь?

[url=https://fif-orientering.dk/springcup/tkc/count/go.asp?site=https://flipping-housess.com]Строительство танхауса в сша[/url]

аудиокнига инвестирование в недвижимость

quomia 06.04.2021
[url=https://flipping-housess.com/viza-investora-v-ssha/]сша виза eb 5[/url]
Вам не нужно совершать все это в одиночку.Мы здесь, для того чтобы оказать содействие.
Компания всегда предлагает вам лично соучастие в данном деле. Флиппинг на данный момент это не просто вклад финансов, а удобный случай удвоить собственный стартовый капитал во много раз.
Как заработать денежные средства, вкладывая в жилплощадь?
Выкупаем предназначенные для жилья помещения и квартиры, которые за долги выставляются на продажу на аукционах.
Выкуп жилья - известный метод долгосрочного инвестирования, так же - если вы абсолютно всё оформите удачно - тогда вы сумеете успешно заработать реальные средства!

[url=https://www.padental.org/Online/SignIn?ReturnUrl=https://flipping-housess.com]купить коммерческую недвижимость в сша[/url]

частный детектив измена стоимость

GeorgeSib 22.03.2021
Наша дело - превзойти ваши собственные ожидания и дать всем вам лучшие решения проблем. Мы предлагаем результативные решения, помогающие всем вам узнать решения на все ваши непростые вопросы.Наша команда помогает разыскать любую информацию, нужную для доказательства в суде, пропавшего без вести, поиска либо решения остальных проблем, с какими вы непременно встречаетесь. Наша команда частных сыщиков - это абсолютно не то, что вы непременно наблюдаете в кинокартинах. Частный детектив обладает практическим опытом, жизненным опытом, профессиональным опытом, опытом, навыком и знаем, каким способом сыскать сведения, необходимую для вашей определенной ситуации. Прямо сегодня мы решим вашу задачу. Только созвонитесь с частным детективом и сотрудники нашей фирмы поможем вам лично.
Наше официальное детективное агентство трудится, для того чтобы найти информацию и доказательства, которые клиенту или заказчику необходимы, затем чтобы уберечь свою семью, свою деятельность или свой бизнес. Детективное агенство готово предоставить вам системные, лучшие, результативные, экономичные, эффективные, комплексные и действенные услуги по расследованию.
Когда лично вы полагаете, что вы нуждаетесь в услугах частного детектива, то, вероятно, столкнулись с серьезной личной или деловой неприятностью, а значит вам поможет детектив.

[url=https://xn-----6kccaakpja7ahr6ae4ddkifc2hqe.xn--p1ai]детектив услуга[/url]

Выгодно сделаем Септик для дачи

ecoBeT 06.03.2021
[b][url=https://eco-corporation.ru]Автономные системы канализации[/url][/b]

Всем известно, что профессионализм - это сегодня наиболее важное
Автономная канализация в частном помещении - лучший выбор от компанииСборка септика - изрядно непростой процесс, предполагающий не только лишь строительство, но и дополнительно выбор нужной системы.
Максимальное внимание к клиенту
Автономная канализация цена под ключ-это сегодня наш профиль
Для вас мы предлагаем высококлассные сервис по монтажу автономной канализации под ключ, владеем исключительной методикой и частным подходом к работе.

гидродинамический метод очистки

SVSquomia 05.03.2021
Большое количество из скважин после проведения восстановительного комплекса событий имеют возможность быть снова введены в эксплуатацию. Тем более что сумма подобных работ в 10 раз ниже общей стоимости самих сооружений.
Обеспечено повышение дебита водозаборной скважины не менее 30% от существующего на момент начала работ.

В 80% случаях скважины восстанавливаются до основных данных при внедрении в применение скважины, это несомненно считается альтернативой производства буровых работ новой скважины.

Мы специализированной компании по Очистке колодцев, отстойников и Ремонту водозаборных скважин предлагаем свои услуги всем, как частным так и общественным организациям.

Спецводсервис : [url=https://svs-samara.ru/]гидродинамическая очистка канализации[/url]

Obnova lazni v Blagovescensku

StivePiedo 05.03.2021
[url=https://megaremont.pro/ekb-restavratsiya-vann]Obnova povrchu lazni v Cheboksarech[/url]

Всё правильно производим Септик для дачи непостоянного проживания под ключ

ecoBeT 20.02.2021
[b][url=https://eco-corporation.ru]Автономный септик для дачи[/url][/b]

Автономная канализация в частном помещении - лучший выбор от компанииСборка септика - изрядно непростой процесс, предполагающий не только лишь строительство, но и дополнительно выбор нужной системы.
Максимальное внимание к клиенту
Всем известно, что профессионализм - это сегодня наиболее важное
Высококачественное сопровождение
Дабы не ошибиться с выбором, рекомендуется учитывать характеристики самого дачи (либо коттеджа), габариты участка земли.

продвижение сайтов ru Самара

quomia 24.01.2021
Допустим, вы собственник нового интернет-ресурса, который имеет приятный стиль, удобную навигацию и нужную для гостей рекламную информацию. Но на онлайн-проект ни кто не заходит. Что делать? Если у вас есть собственный бизнес мы поможем вам создать веб сервис. Как известно, ни одно настоящее либо виртуальное предприятие не может продвигаться само по себе. Определенной производственной компании необходимо подспорье в приобретении популярности, а во Всемирной паутине без нее категорически не обойтись из-за бешеной конкурентной борьбы.Мы занимаемся разработкой промо сайта . Мы всегда готовы запустить хороший интернет-проект в течение шести дней. Не беря в расчет оформления рабочих интернет-ресурсов, мы оказываем список услуг по тех. подмоги: своевременное продление хостинга и нового домена, добавление содержания на интернет-сайт, размещения известий. Наши услуги позволят вам стать фаворитом на просторах инета.

[url=https://apistudio.ru]буржунет продвижение[/url]

Если вам нужно продвижение или создание сайта - пишите на sales@apistudio.ru

Russian NY

JoshuaMoivy 19.01.2021
[b][url=https://www.nystrategi.se/portfolj?unapproved=13429&moderation-hash=d510e558ed1ff65956cf8597866d64c2#comment-13429]Endermological Manhattan[/url][/b]
Hello! Our employees firms those who make your daily life easier. Organization that operates more than 5 years.

[b][url=https://heftyhips.com/2020/01/26/update-on-bigbubblingbuttclub-com-10/#comment-295017]Thai with herbal pouches Manhattan[/url][/b]
Special characteristic feature our erotic salon is not an enforced setting. We advertise social profiles to advertising.
[b][url=https://jacquesrosas.com/people/1209348_10151802916473522_732807714_n/#main/#comment-549402]Russian Manhattan[/url][/b]
Provide for you personally check every type massage soon. Employees of our company looking forward to you in our massage salon.
[b][url=https://intformation.com/2019/04/12/creation-club-int/comment-page-2263/#comment-227523]Thai NY[/url][/b]

Home cleaning new jersey Wonderful work.

quomia 10.01.2021
Hello!.
Our Firm in Cambria Heights big 9 years, during this period we work exclusively female employees , on Cheap home cleaning and Home maid clean. Maid service in my area maintains order and cleanliness in houses in accordance with set condition. In our headquarters in oll experienced Maid , that do Marble care of the most varied complexity and implement it very fast and qualitatively. When wewe are talking about a large cottage, our company provide client required for you number staff. You can buy not only experienced personnel , at the same time affordable prices for maid rental service в Prospect Heights. To place an order for Cheap home cleaning and Maid service in my area suggest you personally visit our site in Greenwich Village. The Tidy Hotel cleaning с Housemaid always easier in Marine Park


We provide specialist [url=https://house-cleaner-nyc.com]maid service queens ny[/url] for personal customers. Using European devices and licensed devices, we accomplish maximum results and provide cleansing quickly.

Our friendly group provides you to obtain acquainted with positive terms of cooperation for corporate customers. We properly approach our activities, clean utilizing professional cleansing items and also specialized tools. Our employees are trained, have clinical publications and know with the subtleties of eliminating complicated and hard-to-remove dirt from surfaces.

3-5-2

EDER 06.08.2015
Pro tento systém hry je náročný výběr hráčů ....
Záznamy: 1 - 30 ze 30

Přidat nový příspěvek